• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openstaande schrijnwerker job in de provincie Antwerpen

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Ben je schrijnwerker en ben je op zoek naar een nieuwe job in de provincie Antwerpen? Schrijnwerkerij Gust Lemmens uit Arendonk, in het noorden van de provincie Antwerpen, heeft een openstaande functie voor een schrijnwerker die met passie het vak uitvoert. Heb je interesse? Lees dan zeker verder en reageer op de geweldige job als schrijnwerker in regio Antwerpen!

Wij zoeken een schrijnwerker die met passie zijn job uitvoert in regio Antwerpen

Een functie als schrijnwerker in de provincie Antwerpen vraagt veel toewijding. Klanten verwachten namelijk vakmanschap van de hoogste plank en een resultaat dat jarenlang meegaat. Daarom vinden we het bij Gust Lemmens uit Arendonk, in het noorden van de provincie Antwerpen, belangrijk dat je een echte passie hebt voor de job als schrijnwerker. Ons bedrijf levert enkel het beste schrijnwerk om onze klanten te voorzien van de interieurinrichting van hun dromen. Een functie als schrijnwerker bij ons bedrijf te Antwerpen houdt dan ook in dat je met de beste materialen kwaliteitsvolle kasten op maat maakt. Denk hierbij aan keukens, dressings, slaapkamerkasten, tv-meubels en meer.

Reageer op deze openstaande functie als schrijnwerker in regio Antwerpen

Zie jij het wel zitten om een job als schrijnwerker uit te oefenen en in jouw functie met veel passie onze klanten in de provincie Antwerpen tevreden te stellen? Reageer dan snel op onze vacature voor schrijnwerker! Dat doe je door een e-mail te sturen naar info@keukensenkasten.be, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar (0)495/32 59 50. Wie weet ga je dan binnenkort aan de slag in ons atelier in Arendonk!

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
Image

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.