• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dressings in de provincie Antwerpen

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Zoek niet verder naar een schrijnwerker die dressings op maat maakt voor je huis in de provincie Antwerpen. Doe daarvoor een beroep op het vakmanschap van Gust Lemmens uit Arendonk. Wij halen alles uit de kast om jouw interieurwensen te realiseren met prachtige kasten op maat voor elke ruimte in je huis. Droom jij ook al jaren van een prachtige dressing? Laat Gust Lemmens dan je dromen realiseren door een dressing op maat te laten maken in regio Antwerpen!

Dressings laten maken in ons atelier in Antwerpen: wat kan je verwachten?

Om jouw dressing te vervaardigen, gaan we steeds zeer nauwkeurig te werk in ons atelier in Arendonk, in de provincie Antwerpen. Alle dressings maken we namelijk met computergestuurde machines om uiterste nauwkeurigheid te garanderen. Zo weet je dat jouw kast helemaal op maat is van de gewenste ruimte. Je ontvangt bovendien een duurzaam resultaat waar je nog jarenlang van geniet, omdat we enkel werken met kwalitatieve materialen.

Meer dan enkel dressings

In het atelier van Gust Lemmens in Arendonk, in de provincie Antwerpen, kan je niet enkel terecht om kwalitatieve dressings te laten maken, maar ook andere kasten op maat. Zo schakel je ons ook in voor stijlvolle slaapkamerkasten of een volledige keuken op maat. Wat je project ook is, wij realiseren graag een kwalitatieve interieurinrichting van de bovenste plank!

Laat ons bedrijf uit Antwerpen je dressings en kasten maken

Wil je je dressings op maat laten maken door dé schrijnwerker van Arendonk, in de provincie Antwerpen? Neem dan contact op met Gust Lemmens en vraag om een persoonlijke offerte. Zit je nog met vragen over een dressing laten maken voor jouw interieur in Antwerpen of heb je nog algemene vragen? Stel ze dan via het contactformulier of bel naar (0)495/32 59 50. Heb je interesse om zelf dressings te maken in ons atelier in Antwerpen? Reageer dan zeker op onze vacature voor de functie van schrijnwerker!

Onze troeven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
Image

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.