• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kasten op maat

Haal alles uit je kasten op maat in Antwerpen!

Ben je op zoek naar kasten op maat voor je huis in de provincie Antwerpen om meer opbergruimte te creëren? Zoek je bijvoorbeeld een keukenkast, dressing, tv-kast, kleerkast, bureaukast of een ander meubel? Gust Lemmens haalt alles uit de kast om jouw droom te verwezenlijken. We leveren jouw kasten op maat dankzij onze computergestuurde machines in ons bedrijf in Antwerpen. Daarbij gebruiken we enkel kwalitatieve materialen van de bovenste plank. Van het eerste ontwerp tot een gedetailleerde plaatsing, alles gebeurt in ons eigen atelier met veel zorg en nauwkeurigheid.

Wat voor kasten wil jij op maat laten maken door de expert in de provincie Antwerpen?

Bij Gust Lemmens in Arendonk, in de provincie Antwerpen, maken we verschillende soorten kasten op maat. Droom jij al jaren van een keukeninrichting op maat? Of droom jij weg van een prachtige dressing? Om jouw kasten op maat te ontwerpen en te vervaardigen, gaan we als ervaren schrijnwerker geen enkele uitdaging uit de weg en werken we uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Zo geniet je jarenlang van het prachtige resultaat.

2020-kast-op-maat-keukensenkasten-pixel-partners.jpg

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met de uiterst persoonlijke service van ons bedrijf in de provincie Antwerpen, voor dat alle kasten die we op maat ontwerpen uniek zijn. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.

2020-kasten-op-maat-keukensenkasten-pixel-partners.jpg

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Onze nieuwste kasten op maat

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw kasten op maat

Zie je al helemaal voor je hoe jouw keuken op maat er moet uitzien? Of wil je een dressing, maar heb je graag hulp bij de vormgeving? Aarzel dan niet om Gust Lemmens uit Arendonk te contacteren. We denken graag met je mee om jouw kasten op maat te realiseren. Bel daarvoor naar het nummer +32 (0)495/32 59 50 of vul het contactformulier in. Dan nemen we spoedig contact met je op. Doe alvast inspiratie op voor jouw kasten op maat in je interieur in regio Antwerpen door onze nieuwste projecten te bekijken.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.