• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keukeninrichting op maat in de provincie Antwerpen

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Voor een keukeninrichting op maat in regio Antwerpen reken je op de ervaring en het vakmanschap van Gust Lemmens uit Arendonk. Wij verzorgen al jarenlang een keukeninrichting op maat van de wensen van onze klanten. Droom jij ook al jarenlang van een maatwerk keukeninrichting voor je woning in regio Antwerpen? Zet je droom dan om naar realiteit door onze schrijnwerker in te schakelen!

Kies de keukeninrichting van je dromen voor je huis in regio Antwerpen

Hoe ziet de keuken van je dromen eruit? Droom jij helemaal weg bij het idee van een moderne keuken met een ruime keukenkast als bergruimte? Of smelt je hart bij het idee van een rustiek landelijk keukeninterieur vol licht en hout? Hoe het keukeninterieur van je dromen er ook uitziet; Gust Lemmens uit Antwerpen realiseert het voor je. Je nieuwe keukeninrichting in Antwerpen komt tot stand door een plaatsbezoek waarbij we luisteren naar je wensen. Vervolgens stellen we een 3D-ontwerp op van het gedroomde keukeninterieur in Antwerpen. Op basis daarvan ontvang je een offerte. Aanvaard je die? Dan gaan we aan de slag om je nieuwe keuken op maat te vervaardigen.

Vakmanschap in elke kamer van je huis

Kies je naast een nieuwe keukeninrichting ook voor een nieuwe inrichting in andere kamers van je huis in Antwerpen? Ook dan staat onze schrijnwerker voor je klaar! We maken ook dressings, slaapkamerkasten, tv-meubels en meer kasten op maat. Zo zorgen wij voor een volledige interieurinrichting die aan al je eisen voldoet.

Laat ons je nieuwe keukeninterieur in regio Antwerpen realiseren

Ga voor het keukeninterieur van je dromen dankzij Gust Lemmens in Arendonk, nabij Antwerpen! Neem snel contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie over onze werkwijze. Je bereikt ons via het contactformulier of telefonisch op (0)495/32 59 50. Heb je interesse om zelf aan de slag te gaan en een keukeninterieur te vervaardigen voor woningen in Antwerpen? Reageer dan op onze vacature voor een job als schrijnwerker in de provincie Antwerpen!

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
Image

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.