• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keukens op maat in de provincie Antwerpen

Keukens op maat voor je huis in de provincie Antwerpen laat je ontwerpen en vervaardigen door Gust Lemmens. Als ervaren schrijnwerker uit Arendonk vervaardig ik een keukenkast op maat van jouw wensen in de provincie Antwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw maatwerk keuken? Lees dan zeker verder!

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Keukens op maat voor je huis in de provincie Antwerpen laat je ontwerpen en vervaardigen door Gust Lemmens. Als ervaren schrijnwerker uit Arendonk, in de provincie Antwerpen, vervaardigen we voor jou een keukenkast op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte keuken of keukenkast? Lees dan zeker verder!

Keuken op maat vervaardigd in ons eigen atelier in regio Antwerpen

Gust Lemmens in Arendonk, nabij Antwerpen, vervaardigde al heel wat keukens op maat. Elke keukenkast maken we daarbij zorgvuldig in ons eigen atelier in de provincie Antwerpen. Zo kies je dus gegarandeerd voor Belgisch vakmanschap. Om jouw keukenkast op maat te maken, gaan we natuurlijk zeer zorgvuldig te werk met behulp van ons modern machinepark nabij Antwerpen. Alle keukens zijn gemaakt van de beste materialen. Zo geniet jij nog jarenlang van het prachtige resultaat: het kloppend hart van je huis.

Keukens in alle stijlen

Gust Lemmens maakt bovendien verschillende soorten keukens op maat voor klanten in de provincie Antwerpen. Kies jij voor een landelijke keuken met veel hout? Of gaat je voorkeur uit naar een strakke, moderne stijl? Wat jouw wens ook is, wij realiseren ze met de grootste zorg zodat jij binnenkort de keuken van je dromen binnenstapt.

Alles voor jouw interieur

Bij een keuken op maat hoort natuurlijk ook een op maat gemaakte keukenkast van ons bedrijf in de provincie Antwerpen. Wist je echter dat Gust Lemmens nog heel wat ander schrijnwerk uitvoert? Zo schakel je ons ook in voor slaapkamerkasten, dressings en zelfs interieurinrichting op maat.

Schakel onze expertise in voor keukens op maat in regio Antwerpen

Doe een beroep op de ervaring van Gust Lemmens in Arendonk, nabij Antwerpen, voor een keukenkast of volledige keukeninrichting op maat. Neem meteen contact met ons op om je wensen te bespreken. Dan bezorgen wij je een offerte en een 3D-design. Vul daarvoor het contactformulier in of bel naar (0)495/32 59 50.

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
2020-kasten-op-maat-keukensenkasten-pixel-partners.jpg

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.