• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interieurinrichting in de provincie Antwerpen

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Interieurinrichting op maat in de provincie Antwerpen laat je over aan Gust Lemmens. Wij zijn dé schrijnweker in Arendonk die kasten op maat vervaardigt. Droom jij al jaren van een prachtige keuken op maat of van een stijlvolle dressing? Dan realiseren we graag jouw interieurwensen in de provincie Antwerpen!

Interieurinrichting op maat in de provincie Antwerpen

Onze schrijnwerker in Arendonk, nabij Antwerpen, realiseert jouw interieurinrichting door prachtige kasten op maat te vervaardigen. Als je kiest voor maatwerk, dan kies je voor een resultaat dat perfect past in jouw interieur en voldoet aan jouw wensen. Gust Lemmens werkt bovendien enkel met materialen van de beste kwaliteit. Zo geniet jij nog jarenlang van interieurinrichting op maat in je huis in de provincie Antwerpen. Een perfecte pasvorm van de kasten op maat is verzekerd dankzij onze computergestuurde machines en nauwkeurig meetwerk.

Inrichting van alle kamers in het huis

Ons bedrijf in Arendonk, in de provincie Antwerpen, neemt de interieurinrichting van alle kamers in je huis op zich. Kies jij bijvoorbeeld voor een nieuwe keukeninrichting op maat? Of ben je op zoek naar een vakman die de dressing van je dromen realiseert? Het zijn slechts enkele van onze mogelijkheden.

Schakel ons in voor jouw interieurinrichting in regio Antwerpen

Leg de interieurinrichting van je woning in Antwerpen in de capabele handen van Gust Lemmens uit Arendonk en kies voor Belgisch vakmanschap. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken of andere kasten op maat? Bekijk dan zeker de afbeeldingen van onze vorige projecten. Ben je tevreden met wat je ziet? Vraag dan zeker een offerte aan via het contactformulier of bel naar (0)495/32 59 50. We hebben ook een openstaande vacature voor een schrijnwerker in Arendonk.

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
Image

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.