• +32 (0)495 32 59 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature voor schrijnwerker in de provincie Antwerpen

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen?

Als je zoekt naar een vacature om als schrijnwerker of timmerman in Arendonk, in de provincie Antwerpen, aan de slag te gaan, dan heb je die nu gevonden. Schrijnwerkerij Gust Lemmens in Arendonk, in de provincie Antwerpen, is op zoek naar een deskundige schrijnwerker of timmerman met een passie voor het vak. Past die beschrijving bij jou? Lees dan zeker verder en ontdek wat onze vacature inhoudt!

Vacature voor een schrijnwerker of timmerman met passie in Arendonk, nabij Antwerpen

Gust Lemmens maakt elke dag met veel passie kasten op maat voor zijn klanten in de provincie Antwerpen. Omdat wij deze passie graag delen, hebben we een openstaande functie voor een timmerman of schrijnwerker in Arendonk, in de provincie Antwerpen. Wil jij je ook elke dag toeleggen op echt Belgisch vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat? Wil jij de interieurdromen van klanten realiseren met een keuken op maat? Zie je het wel zitten om elke dag te werken met de beste materialen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om de vacature van timmerman of schrijnwerker in de provincie Antwerpen te vullen bij ons bedrijf uit Arendonk!

Reageer snel op onze vacature en ga aan de slag in ons atelier

Zoek niet verder naar een openstaande vacature waar jij als schrijnwerker of timmerman je vak met veel passie en nauwkeurigheid kan uitvoeren in Arendonk, in de provincie Antwerpen. Reageer snel op de vacature van Gust Lemmens uit Arendonk, in de provincie Antwerpen, en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als schrijnwerker of timmerman in ons goed uitgeruste atelier. Stuur een e-mail naar info@keukensenkasten.be, vul het contactformulier in of bel naar (0)495/32 59 50 om te reageren op de vacature, dan antwoorden wij zo spoedig mogelijk. Ook als je vragen hebt over de functie, kan je ons contacteren via bovenstaande contactgegevens.

 

Onze troeven

Persoonlijk

Eén vast aanspreekpunt, van eerste gesprek tot plaatsing.

Maatwerk

Geen standaard afmetingen, kleuren of vormen, maar alles op maat.

Kwaliteit

Enkel materiaal van de bovenste plank, waar we zelf achter staan.

Ervaren

Dankzij jarenlange ervaring weet Gust als geen ander wat mogelijk is.

Goed uitgerust

Verschillende machines zorgen voor een vlot en professioneel resultaat.

Kwaliteit

Hard werkend als een Kempenaar, met enkel tevreden klanten in de Kempen.

Je meubel is speciaaluniekjou

Bovenstaande kenmerken zorgen er, samen met onze uiterst persoonlijke service, voor dat elk meubel uniek is. Dat vind jij leuk, maar wij ook: we vinden het geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te moeten maken. En als iemand met plezier werkt, merk je dat aan het resultaat.
Image

Hoe gaan we te werk?

In de eerste stap luisteren we naar jouw dromen, behoeftes, wensen en budget. Dit doen we het liefst ter plaatse, zodat onze visuele verbeelding al aan het werk gezet kan worden. We meten alles nauwkeurig op.
We maken onze visuele verbeelding zichtbaar in een 3D-plan. Eenvoudige ontwerpen maken we zelf, voor complexe zaken doen we beroep op onze ervaren en professionele binnenhuisarchitecte.
Op basis van jouw wensen, onze opmetingen en de door jou goedgekeurde 3D-plannen, maken we een offerte op. Daarbij nemen we contact op met onze professionele partners zodat je meteen een totaalbeeld krijgt.
Jij keurt de offerte goed, wij gaan aan de slag. We vervaardigen jouw droomkast uit kwalitatieve materialen en komen ze bij jou plaatsen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking, zodat jij zelf enkel de kast nog moet inladen.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook extra opbergruimte waar je niet eens van durft te dromen? Wij halen alles uit de kast! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.